Poliţişii au identificat 2 persoane care ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 lei

La sfârşitul lunii martie din locuinţa unui localnic din Batarci au fost sustrase bunuri în valoarea de peste 10.000 lei. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Gherţa Mică au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea persoanelor responsabile pentru furtul bunurilor. Perseverenţa oamenilor legii şi munca continuă au fost fructificate în identificarea şi prinderea autorilor.

furtÎn urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr de 24 de ani din aceiaşi localitate, a pătruns în locuinţa părţii vătămate prin spargerea unui geam, de unde a sustras mai multe bunuri cum ar fi: bunuri electrocasnice şi electrice, motocositoare, maşini de găurit, motofierăstru, maşină de șlefuit, valoarea prejudiciului cauzat ridicându-se la peste 10.000 lei. Tânărul a fost ajutat de un amic, în vârstă de 36 de ani, să transporte bunurile în municipiul Satu Mare, unde le-au dat unui sătmărean, faţă de care tânărul avea o datorie.

Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate, tânărul sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, prietenul acestuia pentru complicitate la furt calificat şi întrucât aceştia i-ar fi spus sătmăreanului că bunurile sunt furate, acesta din urmă este cercetat pentru tăinuire.

Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.