29 de sportivi sătmăreni au fost premiați pentru rezultate deosebite la campionatele naționale și internaționale

Marți, 13 mai 2014, în Sala de ședințe a Consiliul Local Satu Mare a avut loc premierea unui nou lot de sportivi sătmăreni, 29 la număr, care au obținut rezultate deosebite în ramurile sportive practicate: volei, șah, atletism și judo la campionatele naţionale şi internaţionale.

Printre cei premiați le-am remarcat pe voleibalistele Denisa Mocan, Beata Vaida, Daiana Adamcsik, Alexandra Molnar, Natalia Acs, Adriana Matei, Natalia Preda, Alexandra Mișca și Andreea Maxim antrenate de Ovidiu Groza.

Și șahiștii sătmăreni au obținut rezultate frumoase la concursurile la care au participat. Gaiger Alexandru, care a obținut un loc I la Campionatul Național de Juniori șah rapid și un loc III la șah blitz. Un alt loc III a obținut Gabriel Alin Angheluș la CNJ șah rapid. Marian Radu Doroș a obținut locul I la CNJ dezlegări. Antrenorul șahiștilor este profesorul George Ardelean de la Liceul cu Program Sportiv. Și șahiștii de la Clubul CSM Voința s-au remarcat la campionatele naționale. În primul rând Vlad Victor Brabaure, campion național la seniori. Medaliați la diferite concursuri mai sunt: Alexandra Ioana Ticovan, Octavian Ianis Pădureanu, Sebastian Dumitru Coroian, Valentin Rareș Bobei și Dariana Cezara Luca, antrenorul lor fiind Sorin Ciprian Muntean.

Din rândul atleților a fost premiat Mark Fischer, câștigătorul locului II la Campionatul Internațional Rumi Childrens Games. Antrenorul lui Mark este Marius Glodean. Din rândul judocanilor au fost premiați: Cristian Armand Șereș, câștigător al unui loc II la categoria 60 de kilograme, Remus Mircea Sandu Halas, locul I la 81 de kilograme, Gheorghe Cristian Bădărlău, locul I la 90 de kilograme și Samuel Lorand locul I la categoria de 100 de kilograme. Un merit deosebit în obținerea acestor rezultate revine antrenorului Marian Halas.

Diplomele de excelență au fost înmânate cu felicitările de rigoare, de primarul dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca, europarlamentarul Corina Crețu, city managerul Dan Băbuț și Ovidiu Silaghi, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru Colegiul 2 în Parlamentul României.

DSC_0048

DSC_0052

DSC_0059

DSC_0062

DSC_0066

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.