Poliţiştii din Gherţa au identificat în trafic un tânăr de 27 de ani conducând un autoturism fără a poseda permis

Pe raza localităţii Gherţa Mică, a fost depistat Gheorghe K., în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, oamenii legii îl cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

politia_rutieraPoliţiştii Serviciului Rutier au identificat 2 conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză cu peste 50 km/h, astfel un bărbat din Carei, în vârstă de 41 de ani a condus auto Ford pe raza localităţii Decebal cu viteza de 105 km/h, iar un sătmărean de 23 de ani, a condus auto BMW între localităţile Păulian şi Moftin, cu viteza de 145 km/h pe un sector de limitare viteză la 70 km/h.

În ambele cazuri conducătorilor auto le-au fost reţinute permisele de conducere şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenda de 382,5 lei în termen de 48 de ore, iar dacă amenda nu se achită în acest termen, suma se dublează.

5 conducători auto au rămas fără premise de conducere, în cadrul acţiunilor organizate  pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Permisele au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, efectuarea unor depăşiri neregulamentare, neprezentarea în termen de 24 de ore la unitatea de poliţie pentru anunţarea evenimentului rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicaţi conducătorii auto. Au fost aplicate 186 de contravenţii în valoare de peste 19.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.