Locuitorii din Micro 16 au apreciat modificările aduse infrastructurii cartierului de către municipalitate

Luni, 12 mai, după amiază, în cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare, membrii PSD s-au întâlnit cu locuitorii din zonă. Viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca împreună cu câțiva consilieri locali lși membrii PSD, au ascultat doleanțele cetățenilor.

poza 2 micro 16

poza 1 miro 16Oamenii în vârstă, bunicii, mămicile și copiii ieșiti în parc la relaxare, au apreciat modificările aduse în cartier, au felicitat conducerea municipiului pentru faptul că s-au luat măsuri de îmbunătățire a condițiilor de conviețuire în Micro 16, totodată solicitând montarea de băncuțe, de coșuri de gunoi, dar și amenajarea unei trecerea de pietoni în zona Parcului Liniștii.

”De la parcări aerisite și bine conturate, la asfaltarea trotuarelor, până la montarea în parcurile de joacă a mobilierului aferent, cât si finalizarea iluminatului public în parcări, Micro 16 arată bine” a declarat viceprimarul municipiului, dr. Radu Roca.

La acțiune au mai participat Claudiu Mondici, inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Ionuț Bujor, președinte al Organizației Municipale de Tineret a PSD, directori ai unor instituții din municipiu precum și Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate din Satu Mare.

Printre discuții, păreri și opinii, membrii PSD au împărțit materiale electorale, îndemnând astfel cetățenii să se prezinte la vot pe 25 mai.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.