Direcția de Cultură a municipiului Carei a redeschis oficial campania de promovare a lecturii în aer liber, intitulată „Cuibul de cărți”

Toți cei care doresc să se bucure de lectura în aer liber, pot face acest lucru începând cu 14 mai 2014. Proiectul constă în amplasarea de căsuțe din lemn în mai multe locații din Carei, în care se găsesc cărți, care pot fi citite de trecători. Pe lângă cele trei căsuțe din lemn așezate în parcul dendrologic, anul acesta au mai fost amplasate încă două, una în zona Monumentului Ostașului Român, iar cealaltă în zona fântânii arteziene din centrul orașului.

Picture 002Trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare Cuib de cărți cuprinde 20 de cărți în limba română și maghiară.
 
Cele cinci cuiburi sunt amplasate la intrarea principală a Castelului,lângă aleea de la intrarea în parc dinspre magazinul Oțelul, în apropierea statuii contelui Alexander Károlyi, în zona platoului din fața Monumentului Ostașului Român, în zona fântânii arteziene din centrul orașului. Campania se va desfăşura pe toată durata verii.
 
Vă informăm de asemenea că la intrarea principală în castel a fost amplasată o urnă, în care toți cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și diversificarea titlurilor, pot face acest lucru.
 
Vă mulțumim și vă urăm lectură plăcută!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.