Mircea Govor: ”Cred că România și noi vom fi mândri să-l avem pe Victor Ponta președinte!”

Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor ”Nicolae Porumbescu” a găzduit miercuri, 14 mai un eveniment de cea mai înaltă ținută pentru Organizația Partidului Social Democrat Satu Mare. Primul ministru al României și președintele național al PSD, Victor Ponta, și vicepremierul României, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, au fost prezenți din nou la Satu Mare, alături de candidații la alegerile europarlamentare Corina Crețu, Daciana Sârbu și Ioan Mircea Pașcu. Premierul Victor Ponta a înmânat un număr de 1.158 de carnete de membru, celor mai noi membri ai Organizației de Tineret PSD Satu Mare.

DSC_0037

DSC_0056În fața unei săli arhipline, Mircea Govor s-a arătat mândru de OTSD Satu Mare, de calitatea membrilor săi, afirmând că aceștia dețin un potențial enorm pentru viitor: ”La Satu Mare organizația PSD este numărul unu în județul nostru, iar organizația de tineret este așa cum n-a mai fost niciodată. Cred că de aici se vor lansa noi miniștri”. A subliniat că este o mândrie faptul că cei mai noi membri ai OTSD își vor primi carnetele de membru personal din partea premierului României, Victor Ponta. Totodată, liderul sătmărean al PSD i-a asigurat pe tinerii din organizație de întreg sprijinul din partea partidului.

DSC_0021

DSC_0022A luat cuvântul vicepremierul României, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a apreciat în mod deosebit faptul că la Satu Mare funcționează cea mai bine pusă la punct organizație PSD din țară, felicitându-i pe Mircea Govor și pe Dorel Coica pentru activitatea depusă, în special în atragerea tineretului spre valorile acestei formațiuni: ”Social-democrația n-a murit în România, aceasta se dezvoltă în rândul tinerilor, care n-au cunoscut comunismul”. Despre județul Satu Mare, a spus că are un potențial înalt de dezvoltare economică, care aduce perspective și pentru tineret. Dragnea a continuat făcând referire la alegerile prezidențiale din acest an, punându-și speranțele în alegerea lui Victor Ponta ca președinte al României.

DSC_0047

DSC_0043Au mai fost prezenți în prim-plan europarlamentarii Daciana Sârbu, Corina Crețu și Ioan Mircea Pașcu, în același timp timp candidați pentru un nou mandat. Aceștia au mulțumit pentru încredere și susținere, promițând că îi vor reprezenta și în continuare cu demnitate pe tineri și pe toți românii la Bruxelles. ”Suntem la guvernare datorită vouă. Nu uităm că în ultimii 20 de ani sătmărenii au fost alături de noi”, a declarat Corina Crețu.

DSC_0050

DSC_0051

DSC_0026Victor Ponta i-a felicitat pe noii membri ai PSD, care potrivit domniei sale s-au orientat bine spre PSD, unde sunt bineveniți, mai ales că organizația din Satu Mare este una dintre cele mai puternice din țară. Premierul și-a exprimat deplina încredere în victoria PSD-ului la alegerile din 25 mai: ”Cred că în 25 mai PSD-ul va avea cel mai mare scor din existența sa. Sunt convins că veți fi cea mai performantă organizație, deoarece sunteți o echipă aici la Satu Mare. De aceea, să vă gândiți la proiecte mari care se pot pune în aplicare și care să creeze locuri de muncă pentru cât mai mulți oameni”. Referitor la sprijinul politic acordat lui Ovidiu Silaghi, în prezent europarlamentar, a arătat că prin aceasta s-a făcut un sacrificiu, dar că Silaghi va fi susținut în 25 mai pentru a câștiga Colegiul 2.  

DSC_0054

DSC_0059

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Mircea Govor: ”Cred că România și noi vom fi mândri să-l avem pe Victor Ponta președinte!”

  1. eu cred ca esti nebun VICTOR PONTA presedinte?!!!!? votam distrugerea Romaniei cu Victoras al tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.