Adrian Ștef: „DGFP Satu Mare este cotată printre cele mai bune din țară”

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat joi, 14 februarie la “Raportul de activitate pe anul 2012″ al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Satu Mare.

Bilant Finate (2)La conferinţa de presă au participat prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi viceprimarul județului, dr. Radu Roca.

„Coincidența face ca azi să particip la două activități de bilanț care îl vizează pe domnul Mircea Ardelean. La Biblioteca Județeană, unde a fost director până în luna august, și acum aici la Direcția Generală a Finanțelor Publice, instituție pe care o conduce în prezent. Îmi doresc ca și la Direcția Generală a Finanțelor Publice să aibă aceleași rezultate foarte bune pe care le-a avut la Biblioteca Județeană pentru că de dumneavoastră depind încasările la bugetul de stat și implicit și sumele pe care le au la dispoziție administrațiile locale.

Știu că Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare este cotată printre cele mai bune din ţară. Acest lucru a condus la o finanţare bună pentru Consiliul Judeţean şi consiliile locale, prin echilibrări ale bugetelor şi sume defalcate din TVA. Acest lucru se datorează conducerii competente şi salariaţilor bine pregătiţi, care îşi fac aşa cum trebuie datoria. În domeniul finanţelor publice, obiectivul nostru este uşurarea poverii fiscale asupra agenţilor economici.

Lucrătorii din finanţele publice trebuie să ofere un ajutor competent agenţilor economici, să nu fie văzuţi ca perceptori care vin doar să încaseze taxe. Trebuie să existe colaborare pentru găsirea unor soluţii bune, în această perioadă de criză, pentru a se plăti la timp taxele şi impozitele. În ultima vreme, multe firme mici şi mijlocii s-au închis şi acest fenomen trebuie stopat. O colectare mai bună înseamnă finanţare corespunzătoare pentru proiectele de infrastructură, pentru învăţământ sau sănătate”,  a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 14, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.