Dr. Laura Bota a depus la Primărie un memoriu pentru construirea de sensuri giratorii la intersecțiile Burdea și Crinul

DSCN1585La conferința de presă din 15 mai 2014 de la sediul Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, susținută de președintele PMP Dr. Laura Diana Bota și vicepreședintele PMP, Nelu Sandu Mărcuț, s-a prezentat propunerea Laurei Bota pentru fluidizarea traficului din zona intersecțiilor Burdea și Crinul. Aici s-ar putea amenaja două sensuri giratorii.

În acest sens, dr. Laura Bota a depus la Primăria Satu Mare în data de 14 mai memoriul cu nr. 22732, dorind să sublinieze prin aceasta că PMP se ține de cuvânt la solicitarea alegătorilor. Dr. Bota a considerat că realizarea a două sensuri giratorii la coborârile de pe podurile Golescu și Decebal la intersecțiile Burdea și Crinul se poate face într-un timp mult mai scurt și în viitorul foarte apropiat, în comparație cu construirea celui de-al treilea pod peste Someș. ”Consider că fluidizarea circulației este importantă. Despre cel de-al treilea pod se vorbește de 30 de ani, proiectul este gata demult, și tot vorbim de pod dar până acum nu s-a făcut nimic. Prezent la Satu Mare, premierul Victor Ponta a promis din nou construirea celui de-al treilea pod. Nu sunt împotriva construirii celui de-al treilea pod, dar vreau să ofer sătmărenilor o soluţie mult mai rapidă, mai eficientă, mai puţin costisitoare pentru a fluidiza traficul”, a declarat Laura Bota.

Laura Bota a mai făcut referire la incidentele în urma cărora au fost vandalizate microbuze de campanie ale PMP și au fost distruse materiale electorale. Până în prezent, autorii acestorDSCN1586 fapte au rămas necunoscuți. Candidata PMP pentru Colegiul 2 s-a adresat din nou contracandidaților săi: ”Cer ca partidele politice să-și desfășoare campania în limitele legii, să nu mai fie distruse materiale electorale ale altor partide!”.

Vicepreședintele PMP Satu Mare, Nelu Sandu Mărcuț, a precizat că este membru nou în partid și că s-a alăturat PMP deoarece aici a găsit oameni cu verticalitate și cu viziuni pentru viitor. A subliniat că în politică viitorul trebuie să fie al tinerilor. ”Trebuie să atragem în politică tineri bine pregătiți, care folosind experiența celor maturi să ducă mai departe viitorul țării”, a precizat acesta.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 15, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.