Poliţişii au identificat 2 persoane bănuite că ar fi comis furturi

În cursul zilei de ieri poliţiştii au identificat şi prins 2 persoane de sex masculin care ar fi comis infracţiunea de furt.

bonuriPoliţiştii din Săcăşeni au identificat un bărbat de 50 de ani, din localitate, care la începutul acestei luni ar fi comis infracţiunea de furt. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta în timp ce se afla în gospodăria unui sătean din Chegea şi efectua împreună cu acesta diferite lucrări gospodăreşti, la un moment dat profitând de faptul că a rămas singur în locuinţă ar fi sustras dintr-un sertar al moblierului 100 bonuri valorice de alimente, pe care le-ar fi valorificat ulterior către diferite persoane. În cauză se efectuează cercetări faţă de Viorel B., sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

La Turţ poliţiştii au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că în seara zilei de marţi, persoane necunoscute i-ar fi sustras din gospodărie animale de curte. Oamenii legii au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea autorilor, iar în urma investigaţiilor efectuate, ieri a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din aceiaşi localitate, care ar fi sustras animalele. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Acum tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

  În cadrul acţiunilor organizate  pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 162 contravenţii în valoare de  peste 18200 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 15, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.