Ileana Blidar, omul faptelor pentru județul Satu Mare

Ileana Blidar, cel mai bun candidat pentru Colegiu 2 Satu Mare, va avea duminică, 18 mai de la ora 17.00, la sala de evenimente Esedra, situată pe strada Gorunului nr. 6, lângă Aqua Star, o întâlnire cu susținătorul ei, Dr. Cristian Andrei. Evenimentul va avea momente culturale, artistice și de divertisment prin participarea unor trupe de artiști talentați.  

Poza Ileana BlidarIleana Blidar candidează într-un județ unde mafia roșie și-a pus amprenta prin săracie, prin lipsa locurilor de muncă, prin salariile sătmărenilor cu 477 lei mai mici decât media națională. Salariul mediu net în județul Satu Mare este de 1.283 lei, cu 27% mai mic decât nivelul mediu național conform datelor din decembrie 2013.

Dacă vorbim de pensii, situația nu diferă cu mult. Pensionarii din județul Satu Mare primesc din nou mai puțin decât media națională. În acest caz, cu 119 lei, cu aproape 15% mai puțin decât nivelul național.

Tocmai de aceea, Ileana Blidar candidează ca deputat pentru a oferi soluții. Ea suține mediul de afaceri și relaxarea fiscală prin reducerea taxelor, impozitelor și a TVA-ului. Ileana Blidar vrea să îi ajute pe sătmăreni să obțină și să pună în practică programe de finanțare.

Ileana Blidar este hotărâtă să atragă investiții pentru crearea locurilor de muncă atat de necesare sătmărenilor.

Ileana Blidar merge în fiecare zi pe teren, printre oameni, alături de Andreea Paul, alături de echipa PDL pentru a strânge informația valoroasă pe care o va transpune în practică atunci când va ajunge în Parlamentul României.

Ileana Blidar

Candidată ca deputat în Colegiul 2 din Satu Mare 
Președinta Organizației de Femei a PDL Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.