Peste o lună începe ediția a IX-a a concursului ciclist ”Tour de Tur”

În mai puțin de o lună, adică în data de 7 iunie, începe concursul ciclist Tour de Tur organizat de Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare. Centrul evenimentului va fi în zona lacului Mujdeni, unde va fi și punctul de start – sosire. Traseul concursului va traversa Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile naturale și peisagistice ale acestora.

Tdt fPentru a participa este necesară înregistrarea, înscrierea participanților în concurs. Înscrierea se poate face la locul concursului, în data de 7 iunie între orele 8:00 și 10:00 sau se poate pre-înscrie. Pre-înscrierea se poate face:

– la biroul SCA – SM (str. Tudor Vladimirescu, nr. 9, biroul 10) între orele 9:00 și 16:00 în zilele lucrătoare

– în cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr. 3) în programul de lucru sau

– în pub-ul Back Door (str. Tudor Vladimirescu, nr. 34) în programul de lucru.

Taxa de înscriere în cazul pre-înscrierii este 20 de Ron pentru participanții sub 18 ani și 30 de Ron pentru adulți. În cazul înscrierii la fața locului taxa de înscriere este de 25 de Ron pentru minori și 35 de Ron pentru adulți.

Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani și acceptă regulamentul concursului. Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută viitorilor concurenți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.