Tinerii social democrați din municipiul Satu Mare și organizația locală PSD nr. 17, au igienizat parcul din Curtuiuș

Joi, 15 mai după-amiază, un grup numeros de tineri social democrați din municipiu au fost prezenți în parcul din cartierul Curtuiuș reușind să acorde importanța majoră spațiului verde care este folosit și ca loc de joacă pentru copiii din zonă.

curtuius 01

curtuius 1

curtuius 2Tinerii au cosit iarba, au tuns pomii, i-au vopsit cu var și au adunat resturile vegetale din împrejurimi, reușind astfel să creeze un spațiu de joacă igienizat, pentru cei mici.

Dacă în toamna anului trecut au fost plantați pomii, iată că TSD a dat dovadă că parcul din Curtuiuș merită sa capete contur.

“Mă bucur că această groapă plină de mizerii din trecut, arată azi foarte bine. Noi, TSD anul trecut am plantat aici copacii și am promis că îi vom întreține. Iată că azi împreună cu tinerii din organizația PSD suntem aici și ne facem treaba promisă. Ne bucurăm să vedem copiii că se joaca pe spațiul verde”, a declarat Ionuț Bujor, președinte TSD Satu Mare.

 

Presedintele organizatiei locale nr.17 a PSD Satu Mare, consilierul local Octavian Ardelean, a fost alaturi de tineri la aceasta actiune. “La anul urmeaza sa stam la umbra teilor supraveghand nepotii care se joaca pe leaganele ce urmeaza a fi amplasate.Totodata se va amenaja si un teren de fotbal in acest parc, se vor monta si bancute si va fi frumos”a completat consilierul local Octavian Ardelean.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.