Social democrații și-au continuat campania în cartierul Micro 14, pe Bulevardul Cloșca și în orașul Tășnad

Social democrații din municipiul și din județul Satu Mare au fost și vineri alături de cetățeni. Atât în municipiu, cât și în orașul Tășnad au fost împărțite materiale electorale iar caravana PSD a răsunat în tot județul.

m14-2Pe Bulevardul Cloșca și în Micro 14, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC pe Colegiul 2, Ovidiu Silaghi, împreună cu primarul orașului, dr. Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, alături de militanții PSD au stat de vorbă cu oamenii, au schimbat păreri și opinii cu privire la ziua de 25 mai, când fiecare cetățean cu drept de vot, trebuie să se prezinte la urne pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul European, respectiv în Parlamentul României.

Totodată sătmărenii au avut ocazia să îi vorbească primarului despre lucrurile bune care se întâmplă în municipiu. cât și despre următoarele investiții importante cum ar fi al treilea pod și centura de ocolire.

M14-4La înmânarea pliantelor electorale. sătmărenii au adus un cuvânt de mulțumire premierului Victor Ponta pe care îl consideră un “om corect și care știe foarte bine ce are de făcut”. Pe de altă parte, aceștia mai spun că se simt importanți deoarece în această primăvară municipiul și județul Satu Mare a fost vizitat de primul ministru și de cei doi vicepremieri, Liviu Dragnea și Daniel Constantin, de mai multe ori, acordând astfel o importanță majoră pentru dezvoltarea  județului Satu Mare.

În târgul din Tășnad, membrii social democrați au fost prezenți pentru a informa locuitorii zonei despre importanța votului, susținând candidații Alianței PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare .

tasnad 1Ca în fiecare zi de vineri, în târgul din Tășnad vânzătorii de produse agro-alimentare, de animale vii și comercianții de produse non-agricole au împânzit tarabele de la primele ore ale dimineții.

Echipa PSD, alcătuită din membri ai organizației PSD din Tășnad, alături de tinerii social democrați din județ, împreună cu Raul Băbțan, președinte TSD, Cristina Ilieș, președinta Ligii Tinerelor din PSD și consilierul local din Tășnad, Adrian Farcău, au împărțit materiale electorale trecătorilor veniți la târg. Localnicii au recunoscut sigla cu cei trei trandafiri și au confirmat prezența la vot pe 25 mai. Aceștia au mai spus că vor pune ștampila pe PSD.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 17, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.