Sacnțiuni contravenționale în valoare de peste 27.000 lei, aplicate de polițiștii sătmăreni în două zile

În perioada 16-17 mai 2014, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 256 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.765 lei.

politia-noaptea-300x210Printre cei sancţionaţi se numără: 13 bicicliști, 19 căruțași, 52 pietoni, 63 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 27 care nu au folosit centura de siguranţă, 2 pentru consum de alcool, 21 care nu aveau documentele asupra lor, 14 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 12 pentru opriri sau staţionări în locuri interzise.

În data de 16 mai 2014, în jurul orei 21.00, Marius S., de 28 ani a sesizat polițiștii că, în timp ce căuta metale în zona străzii Careiului din Satu Mare, a găsit o bucată metalică din cupru, în formă de cilindru. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase împreună cu specialiști din cadrul ISU Satu Mare care au stabilit că este vorba de o bucată de tub cartuș priectil antiaerian de calibru 37 mm. Proecitilul era în stare avansată de corodare și provine din cel de-al II – lea Război Mondial. A fost ridicat în vederea distrugerii.

În data de 17 mai 2014, în jurul orei 15.55 polițiștii sătmăreni au fost sesizați telefonic, printr-un apel de urgență, de Adalbert M., de 35 ani, că în locuința sa din localitatea Tiream, două persoane au pătruns în interior prin forțarea ușii termopan și i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii atât lui cât și soției Nadia M. În urma verificărilor polițiștii patrulei de siguranță publică a Secției Rurale Petrești i-ai identificat pe autori ca fiind Iosif K., de 31 ani și Cristian K., de 21 ani. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri și alte violențe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.