Piețele din municipiul Satu Mare au fost împânzite duminică de către social democrați

Echipa de campanie a PSD, condusă de președintele Mircea Govor, primarul municipiul dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca, consilieri locali și județeni, președinți de organizații locale și militanți PSD au fost duminică, prezenți în piețele din municipiu.

PIATA MICA 1Repartizați pe organizații locale cu zonele aferente Sătmarului, membrii PSD au reușit să discute cu sătmărenii și au împărțit materiale electorale.

Astfel că la Piața Mică, producătorii au transmis primarului mulțumiri pentru igienizarea pieței, reînnoirea meselor și îmbunătățirea condițiilor de comercializare a produselor lactate. Stând de vorbă cu dr. Radu Roca și cu consilieri locali, comercianții au solicitat montarea câtorva mese datorită faptului că producătorii din zonă sunt mulți iar numârul meselor este insuficient.

În Piața de Vechituri, caravana PSD a adunat cetățenii veniți la cumpărături, îndemnându-i pe aceștia să se prezinte la vot pe data de 25 mai.

piata de vechituriLa Piața Mare, echipa PSD, coordonată de dr. Paula Mare și consilieri locali, au împărțit materiale electorale și au transmis mesajul acestei campanii “Mândri că suntem români!”. Candidatul Ioan Mircea Pașcu a fost apreciat de câtre locuitorii din municipiu care il consideră pe eurparlamentar un “om integru cu multă experiență în politica europeană”.

piata mare okLa Piața Someș, echipa PSD, condusă de către Mia Vaida, Gabriel Mihali și Alina Chiș, președinți ai organizațiilor locale 3, 4, 6 și 9 au împărțit broșuri electorale cu obiectivele propuse de către candidații Alianței PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European.

piata somesÎn Piața din Micro 17, social democrații din zonă, alături de Mircea Govor, președintele PSD, Octavian Ardelean, consilier local și de candidatul PSD la Camera Deputatilor pe Colegiul II, Ovidiu Silaghi, au transmis micilor comercianți și producători din piață că în scurt timp, mesele vor fi reînnoite, se va amenaja și hala de lactate iar condițiile de comercializare vor fi mult mai bune. De altfel echipa PSD s-a deplasat și în cartierul din Micro 17, până pe B-dul Lucian Blaga iar sloganul “Mândri că suntem români!” alături de imnul PSD, “Hora Unirii”, a răsunat în toată zona.

micro 17 2

micro 17Alegerile din 25 mai, vor trimite în Parlamentul European și la Camera Deputaților, oameni care își doresc “O Românie puternică în Europa!”, oameni care dau valoare politicii românești și celei europene și care își vor duce la îndeplinire obiectivele propuse.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.