Candidata PDL pentru Colegiul 2, Ileana Blidar, are susținerea dr. Cristian Andrei în campania electorală

În sala de evenimente ”Esedra”, duminică, 18 mai de la ora 17.00 și-au dat întâlnire în număr mare împreună cu familiile o parte din alegătorii Ilenei Blidar, candidata din partea Partidului Democrat Satu Mare pentru Colegiul 2. Au participat prim-vicepreședintele PDL și deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul, președintele Organizației Județene PDL Satu Mare, Petre Mureșan, președintele Organizației Municipale PDL, Sorin Ghilea, președintele Tineretului Democrat Liberal Satu Mare și candidat pentru alegerile europarlamentare, Adrian Cozma, alături de numeroși membri marcanți ai PDL Satu Mare. invitatul de onoare special al întâlnirii a fost dr. Cristian Andrei. Cu aceasta ocazie el și-a prezentat cartea „Cine m-a făcut femeie”.

Organizat de PDL Satu Mare, evenimentul era planificat inițial să se desfășoare în Parcul Fitness din Micro 17 dar nu s-a primit aprobarea de la Primărie. ”Păcat că primarul nostru, Dorel Coica, nu a înțeles abecedarul democrației și nu mi-a aprobat cererea pentru a organiza acest spectacol chiar în inima Colegiului 2”, scrie Ileana Blidar revoltată pe un site de socializare. Astfel evenimentul a avut loc la sala de nunți ”Esedra”. 

În cuvântul său, Andreea Paul a precizat că Legea adopției este prima ei lege aprobată și pusă în aplicare, care scurtează mult perioada întocmirii actelor și punerea în fața hotărârii în condițiile în care în România sunt peste 60.000 de copii care așteaptă să spună cuiva mamă și tată. Astfel împreună cu Ileana Blidar, cu ocazia întâlnirii cu alegătorii din municipiu, au găsit-o pe Eva Pal care nu și-a cunoscut părinții și a fost abandonată de mama ei. Aceasta le-a rugat pe Ileana Blidar și pe Andreea Paul să o ajute să-și găsească frații. Mesajul ei este următorul: ”Părinții să aibă grijă de copii, să nu-i abandoneze”.

Despre Ileana Blidar, Andreea Paul a spus că este un om dintr-o bucată, dedicată familiei și comunității locale, este un om serios și un bun specialist cu care vrea să facă echipă. Petre Mureșan a subliniat că PDL are cea mai bună echipă și Ileana Blidar este cel mai bun om pentru Colegiul 2: ”Nu ne este rușine să cerem voturile sătmărenilor. Avem oameni demni care să ne reprezinte”.

DSCN1597

DSCN1598

DSCN1601

DSCN1602

DSCN1605

DSCN1606

DSCN1608Dr. Cristian Andrei a precizat că se află din nou la Satu Mare, de data aceasta la invitația Ilenei Blidar, în calitate de medic și nu pentru a face politică. Despre familia Blidar a afirmat cu toată convingerea că sunt niște oameni minunați și că Ileana Blidar merită să câștige Colegiul 2. ”În lupta pentru Colegiul 2 s-au aglomerat candidați care nu au nimic cu Satu Mare. Trebuie găsiți oameni care să facă ceva concret pentru semenii lor. A face politică nu înseamnă să ai puterea, ci este un gest social pe care și-l asumă și asta înseamnă să nu uiți cine ești și de unde ai plecat”, a spus dr. Cristian Andrei. În final, acesta a distribuit exemplare din cea mai recentă carte a sa, intitulată ”Cine m-a făcut femeie”, și a dat autografe. Cartea sa este o profundă analiză psihologică asupra femeii.

DSCN1617

DSCN1618

DSCN1622

DSCN1628

DSCN1655

DSCN1645

DSCN1657Ileana Blidar a mulțumit tuturor celor prezenți pentru că i-au onorat invitația de a-și petrece câteva ore împreună. A contat pe sprijinul lor, pe votul lor din 25 mai, promițând că se va pune în folosul comunității sătmărene dacă va câștiga Colegiul 2. Pe parcursul evenimentului, atmosfera de bună dispoziție a fost întreținută de Formația Bravo, alături de Vlad Doroș și alți artiști locali. .

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.