Echipa Apaserv Satu Mare a câştigat cea de-a șaptea ediție a concursului ”Detecţia pierderilor de apă” organizat la Alba Iulia

Asociația Română a Apei și Fundația CFPPDA, cu sprijinul SC APA CTTA SA Alba, a organizat cea de-a șaptea ediție a Concursului ”Detecția Pierderilor de Apă”, în perioada 14-16 mai 2014, la Alba Iulia. La această ediţie au fost prezenţi peste 70 de specialişti, reprezentând 23 de operatori regionali. Acest eveniment a fost compus din compus din două secţiuni: o parte practică în teren şi una teoretică, în cadrul seminarului. 

dan-stegeranEchipa din Satu Mare a fost condusă de inginerul Matuz Tiberiu şi 3 membri. Echipele au avut de parcurs 4 trasee, pentru fiecare traseu având la dispoziţie 30 de minute, fiind supravegheaţi de arbitri de concurs. Probele au fost de 4 tipuri, unde s-a putut utiliza aparatură specifică pentru detectarea pierderilor de apă, prestabilită. Punctajul echipelor s-a stabilit în funcţie de distanţa cea mai mică faţă de locul defecţiunii.

Având în vedere că echipa Apaserv Satu Mare a dat dovadă de constanţă pe parcursul întregii competiţii, la final aceasta s-a situat pe prima poziţie, câştigând campionatul. În niciunul dintre cazuri, eroarea de indicare nu a fost mai mare de 40 centimetri faţă de locul real.

Următoarea ediție a acestui concurs va fi organizată la Satu Mare.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.