Biroul Organizației Municipale a PNȚCD a trecut la PMP. Sute de membri noi înscriși, în ultima săptămână

La conferința de presă susținută luni, 19 mai la sediul Partidului Mișcarea Populară Satu Mare de președinta organizației și candidata PMP pentru Colegiul 2, dr. Laura Diana Bota, a participat fostul președinte al Biroului Municipal al Partidului Nașional Țărănesc Creștin-Democrat, Gheorghe Sarkozy. Acesta a anunțat că oficial a trecut în rândurile PMP alături de peste 100 de membri ai Biroului Municipal PNȚCD. Nu în ultimul rând. dr. Laura Bota a transmis un mesaj ferm alegătorilor, contracandidaților și celor implicați în alegeri, să nu își riște libertatea proprie pentru puterea altora prin fraude electorale.

DSCN1664Gheorghe Sarkozy a spus că în cadrul ședinței Biroului Municipal al PNȚCD Satu Mare din data de 15 mai s-a hotărât în unanimitate dizolvarea acestei organizații și aderarea împreună cu toți membrii la PMP Satu Mare. ”PNȚCD a avut în rândul său mari personalități ale vieții politice românești, dar treptat principiile noastre au fost confiscate. De aceea am trecut la Organizația PMP Satu Mare, în a cărei doctrină și statut de dreapta ne regăsim și noi”, a declarat Gheorghe Sarkozy. Acesta a mai anunțat că un număr de peste 100 de persoane au semnat adeziuni pentru a intra în rândul membrilor PMP.

În intervenția sa, dr. Laura Diana Bota a arătat că prin câștigarea de către PMP a numeroși noi membri de partid, încă o dată se dovedește faptul că adevăratul partid de dreapta care vindecă România și face o opoziție activă actualei guvernări PSD, o opoziție în interesul cetățenilor, este PMP-ul: ”Epoca politicii răului a PSD trebuie să ia sfârșit. PMP-ul reprezintă interesele cetățenilor și nu cum are îndoctrinat PSD-ul, interesele personale ale membrilor săi. Drept dovadă numărul mare de noi membri înscriși în săptămâna ce a trecut. Este vorba atât de sute de cetățeni care nu au făcut politică, cât și de alte sute de foști membri activi ai altor partide, care cu tot cu structuri organizatorice au luat decizia înțeleaptă de a ni se alătura”.

Dr. Bota a ținut în încheierea conferinței de presă să transmită un mesaj crunt referitor la frauda electorală, făcând referire la președinta unui partid din județul Bihor reținută de DNA. (n.r.: Puteți afla aici toate detaliile despre cazul exemplificat: http://www.mediafax.ro/politic/liderul-partidului-verde-bihor-mihaela-bodonea-a-fost-arestata-12634233). Cu privire la acest caz, dr. Laura Bota i-a avertizat pe toți cei implicați în alegeri în calitate de președinți de secții, reprezentanți ai partidelor în secții, politicieni sau cetățeni cu drept de vot, să nu își riște libertatea proprie pentru puterea altora. ”De asemenea, avertizez că în cazul în care aceștia vor face ilegalități, PMP va sesiza de urgență autoritățile pentru a-i trage la răspundere pe cei implicați”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.