Andreea Paul în campanie alături de Ileana Blidar, în Huta Certeze, Halmeu, Apa și Odoreu

Împreună cu Ileana Blidar și echipa PDL Satu Mare am fost printre sătmăreni. Am vorbit și am ascultat problemele oamenilor din Colegiul 1 cât și din Colegiul 2. Toți au nevoie de soluții și rezolvări cât mai urgente. Locuitorii din Colegiul 2 au șansa pe 25 mai să facă o schimbare. Au cel mai profesionist deputat pe care îl pot trimite să-i reprezinte în Parlament – Ileana Blidar.

Pe 25 mai, voi sunteți cei care mergeți la vot și alegeți candidatul care vă reprezintă ca deputat în inima țării, dar și echipa de europarlamentari în inima Europei.

16 mai – La pas prin Huta-Certeze în Țara Oașului

Am trecut prin piața din Negrești Oaș, apoi am fost la Hramul Bisericii Romano-Catolice din Huta Certeze. Țara Oașului este model de coabitare al tuturor confesiunilor religioase: ortodoxe, romano-catolice, greco-catolice, penticostale etc.

1

2Tot pe 16 mai am mers și la Certeze, Gherta Mica, Vama si Negrești Oaș. Am întâlnit oameni care mi-au reconfirmat că trebuie să luptăm pentru ei atât în Parlamentul României cât și în Parlamentul European.

3De ce este important să ieșim la vot în data de 25 mai?

România are putere de decizie în cadrul Uniunii Europene! România are la fel de multe mandate ca Slovenia, Malta, Estonia, Cipru și Luxemburg împreună. România are 32 de mandate care pot face diferența.

PDL este prezent în fiecare casă din Satu Mare. Împreună cu Ileana Blidar și echipa PDL avem grija de acest lucru zilnic.

4

517 mai – La Halmeu, Apa și Odoreu

Astăzi am stat de vorbă cu sătmăreni și din Colegiul 1 și din Colegiu 2. Problemele nu diferă. Toți sunt revoltați în aceeași măsură pe actuala guvernare pentru taxele prea mari și prea multe, pensii care nu acoperă nici măcar o rețetă și lista poate continua. PDL are soluții reale pentru toate problemele acestea.

Atmosfera s-a mai destins puțin la Halmeu. În această comună localnicii au uitat pentru puțin timp de probleme și au serbat deschiderea festivalului, în timp ce majoretele au defilat pe ritmuri de fanfară.

6Viitorul deputat al Colegiului 2 Satu Mare, Ileana Blidar de câteva zile bune este pe teren, strânge toate informațiile de care are nevoie pentru a reprezenta sătmărenii în Parlamentul României. Are deja creionate primele interpelări și întrebări pe care le va depune în Parlament. Aveți cel mai bun candidat. Sătmarul trebuie reprezentat numai de profesioniști.

7

8Pe 25 mai avem toți avem o datorie morală și civică. Să stopăm FLUVIUL ROȘU AL PSD. Ceea ce pune capac este adulația comandată de „dragul conducător” în presa sătmăreană sub talpa PSD care face „cântarea Dacianei Sârbu” și care ne-a reamintit tuturor de „cântarea Elenei Ceaușescu”.  Să nu fiți uimiți dacă vă spun că nimeni nu a scris sau spus că europarlamentarul Daciana Sârbu are un raport european aprobat, iar Monica Macovei are 40 de rapoarte.

PDL are cea mai profesionistă și competentă echipă care să reprezinte România la Bruxelles: Theodor Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Daniel Buda și Traian Ungureanu.

PDL oferă sătmărenilor din Colegiul 2 cel mai bun deputat: Ileana Blidar.

Pe 25 mai votați poziția 1 din ambele buletine de vot:

Poziția I pentru colegiul 2 Satu Mare – Ileana Blidar

Poziția I pentru alegerile europarlamentare – PDL- cea mai bună echipă de europarlamentari.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.