Prefectul Eugeniu Avram a avut o întâlnire cu șefii sectoarelor și punctelor de frontieră de pe raza județului Satu Mare

Prefectul Eugeniu Avram s-a întâlnit marţi, 20 mai 2014, cu şefii sectoarelor şi punctelor de frontieră de pe raza judeţului Satu Mare. La întâlnire au mai participat subprefectul Altfatter Tamas, şefa Serviciului Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu, reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, precum şi şefii Birourilor Vamale Halmeu, respectiv Satu Mare. În cadrul şedinţei s-au analizat rezultatele activităţilor de combatere a contrabandei cu ţigări pe primele patru luni ale anului 2014.

sedinta contrabanda 20.05.2014“Eu vă rog să arătaţi în continuare vigilenţă maximă. Dacă sunt probleme, disfuncţionalităţi, nu aşteptaţi să avem aceste întâlniri. Cer să aveţi acţiuni în pieţele din judeţul Satu Mare şi să acordaţi o atenţie deosebită și comerţului stradal, ocazional”, le-a transmis prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram şefilor de structuri judeţene din Ministerul Afacerilor Interne, în şedinţa de marţi, 20 aprilie 2014.

În perioada ianuarie-aprilie 2014 numai la nivelul Biroului Vamal Halmeu au fost aplicate 23 de amenzi în cuantum total de 67.500 lei şi au fost reţinute în vederea confiscării 73.800 de ţigarete. De asemenea, au fost reţinute patru autoturisme, iar alte trei au fost confiscate. Au fost abandonate 21.740 de ţigarete şi s-a reţinut pentru confiscare 185 de litri de combustibil.

De la numirea sa în funcţie şi până în prezent, prefectul Eugeniu Avram a acordat o atenţie deosebită luptei împotriva contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale pe raza judeţului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 20, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.