Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES, pentru persoanele care doresc să lucreze în Germania în domeniul hotelier- gastronomic

EURES România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la Brasov în zilele de 27 si 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienți (15 posturi), recepționer (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem McDonald’s și Burger King (15 posturi) și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

8042-orgPentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar și ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Pentru posturile de recepționer și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicit persoane care au atât cunoștințe foarte bune de limba germană, nivel C1 – C2, cât și cunoștințe bune de limba engleză, nivel B2, precum și calificare și experiență în domeniu. Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcție de angajator, începând cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămâna, se lucrează și în weekend și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit / contra cost (270 euro/lună), iar întreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Satu Mare care corespund cerințelor posturilor oferite, se pot adresa Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36 telefon 0261/770237 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);

– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 21, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.