Cetăţenii din Marna votează pe 25 mai candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC

Echipa PSD, coordonată de preşedintele Mircea Govor, a fost miercuri, 21 mai alături de credincioşii din Marna cu ocazia Hramului Bisericii "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din localitate.

MARNA 2Din echipa PSD, coordonată de preşedintele Organizaţiei Judeţene, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, au făcut parte preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Carei, consilierul judeţean Rodica Maxi, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Satu Mare, Raul Băbţan, consilierul judeţeean Ioan Viman, fostul consilier judeţean Vasile Paşca, viceprimarul comunei Sanislău, Răzvan Roşca, precum şi tineri social democraţi.

În prealabil, echipa PSD a participat la Sfânta Liturghie oficiată în biserica din localitate de preotul Călin Pop.

La finalul slujbei, acesta a mulţumit autorităţilor judeţene şi locale care au ales să vină în mijlocul credincioşilor din Marna şi să se roage alături de aceştia în această frumoasă sărbătoare.

La ieşirea din biserică, credincioşii din Marna au fost întâmpinaţi de de membrii echipei PSD, care le-au înmânat materiale electorale şi i-au îndemnat să se prezinte la urne pe data de 25 mai şi să aleagă candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC. Totodată, au fost purtate discuţii despre problemele cu care aceştia se confruntă. Mărnenii au apreciat vizita echipei PSD şi au promis că duminica viitoare se vor prezenta la urne şi vor vota candidaţii Alianţei.

MARNAPreşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat că se bucură ca a putut fi în mijlocul locuitorilor din Marna în această zi frumoasă de sărbătoare. "Am fost invitat de mai mult timp la Marna, şi mă bucur că acum am avut timp să ajung aici. Cetăţenii din Marna mă cunosc, mai ales că ştiu că drumul de acces spre localitate a fost făcut cu sprijinul meu şi tot cu sprijinul meu a fost reabilitat şi parcul din centrul localităţii Marna. Am purtat mai multe discuţii cu cei din Marna şi mi-au promis că în 25 mai se vor prezenta la vot şi vor alege candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC, şi acest lucru nu poate decât să mă bucure", a precizat Mircea Govor.

La rândul său, preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan, consideră că întâlnirea cu cetăţenii din Marna a fost benefică. "Din discuţiile purtate cu cetăţenii acestei localităţi, am putut să aflăm problemele cu care aceştia se confruntă şi trebuie să găsim soluţii pentru rezolvarea acestora. De asemenea, le-am explicat importanţa prezenţie la vot şi avem convingerea că cei din Marna se vor prezenta dumunică la urne în număr cât mai mare", a mai precizat Raul Băbţan.

Preşedintele femeilor social-democrate Carei, consilierul judeţean Rodica Maxi, a apreciat căldura cu care echipa PSD a fost întâmpinată la Marna şi şi-a exprimat convingerea că la scrutinul electoral din 25 mai cetăţenii acestei localităţi se vor prezenta în număr mare la urne şi vor vota candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 21, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Cetăţenii din Marna votează pe 25 mai candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC

  1. Hey, you used to write amazing, but the last couple of posts have been kinda boring I miss your tremendous writings. Past couple of posts are just a little out of track! come on! aedkaddaedee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.