Mandat de executare a pedepsei pus în aplicare de polițiștii Secției Petrești

inchisoarePoliţiştii Secţiei Petreşti au organizat ieri o acţiune pentru depistarea persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cu această ocazie a fost depistat un localnic din Sanislău, în vârstă de 34 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. Pe parcursul lunii  octombrie a anului trecut acesta, pe timpul nopţii, a forţat uşa de acces de la un magazin alimentar din localitate, a pătruns în magazin întenţionând să sustragă bunuri, dar a fost surprins de sistemul de alarmă şi a părăsit incinta magazinului fără a sustrage bunuri. Bărbatul nu este la prima abatere.

Persoana a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare şi urmează a fi transferată în penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 mai 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.