Mircea Govor: ”A sosit momentul ca regimul Băsescu să cadă. Avem cei mai buni candidați!”

„A sosit momentul ca regimul Băsescu să cadă. Numai votând Alianța PSD-UNPR-PC vă asigur că sătmărenii nu vor fi dezamăgiți”, a spus Mircea Govor la conferința de presă din 23 mai de la sediul PSD Satu Mare. La conferința de presă au participat deputatul Octavian Petric, candidatul la Colegiul 2, Ovidiu Silaghi, primarul municipiului dr. Dorel Coica și președinta Organizației Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz.

DSC_0003Mircea Govor, președintele Organizației Județene PSD Satu Mare a mulțumit pentru modul în care a fost mediatizat vizita prim-ministrului Victor Ponta, a vice prim-ministrului Liviu Dragnea împreună cu Mircea Pașcu, Daciana Sârbu, Corina Crețu care au fost la Satu Mare. De asemenea, a mulțumit presei pentru modul în care pe parcursul campaniei electorale a fost alături de candidații Alianței PSD-UNPR-PC, prezentând toate aspectele în mod corect și principial. ”A sosit momentul ca regimul Băsescu să cadă. Avem cei mai buni candidați Ioan Mircea Pașcu și Ovidiu Silaghi, numai votându-i pe aceștia și Alianța PSD-UNPR-PC vom intra pe făgașul normal, județul Satu Mare nu are nevoie de partide mărunte și aventurieri mărunți care nu aduc nimic bun pentru sătmăreni. Proiectele începute de guvernul Ponta se văd cu ochiul liber, altele prind viață. Mulțumesc sătmărenilor pentru votul de duminică. Vă asigur că nu vor fi dezamăgiți”.

Ovidiu Silaghi și Octavian Petric, au mulțumit alegătorilor pentru comportamentul civilizat și atitudinea pozitivă față de Alianța PSD-UNPR-PC pe tot parcursul campaniei. ”Rog cetățenii să voteze PSD-UNPR-PC care a demonstrat că se implică în problemele locale. Avem nevoie de Ovidiu Silaghi care provine din USL și credem că împreună vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele”, a spus Octavian Petric.

Președinta Organizației Municipale de femei PSD, Manuela Rogoz a subliniat că Ovidiu Silaghi este cel mai recomandat să fie ales iar sătmărenii să vină la vot cu curaj și demnitate în număr cât mai mare. Dorel Coica a precizat că indirect voturile din cartiere vor fi date primarului iar votul din 25 mai este decisiv pentru familia social democrată europeană.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.