Cartierul Solidarității, în atenția candidaților Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare

Vineri, 23 mai, după-amiază, în cartierul Solidarității din municipiul Satu Mare echipa PSD coordonată de președintele organizației locale a PSD nr. 14, Nicolae Glodean, a împărțit materiale electorale locuitorilor din zonă precum și revista informativă prin care primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica prezintă proiectele care s-au realizat din 2012 și cele care se află în derulare.

soli 2La întâlnirea cu cetățenii a fost invitat primarul dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca și consilierul local Manuela Rogoz. Pentru a afla cât mai multe de la cetățeni, aceștia le-au ascultat doleanțele.

În parcul din Solidarității, la solicitarea locuitorilor, se va amenaja un parc de joacă pentru copii, se vor monta băncuțe pe aleile din cartier, coșuri de gunoi și se vor efectua lucrări pentru îmbunătățirea iluminatului public.

Sătmărenii locului sunt nemulțumiți și de faptul că Lacul Cubic care nu se afla în patrimoniul municipiului, este total neingrijit, lucru care pune în pericol viața locuitorilor din cartierul Solidarității.

soli 1Primarul le-a promis cetățenilor că se va ocupa de acest aspect și nu rămâne indiferent la problemele pe care le au în zonă.

Membrii PSD au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua votului, arătând importanța acestuia și sprijinul pentru candidații Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.

Din cinci în cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European, instituția ai cărei membri sunt aleși în mod direct și care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.