Poliţiştii efectuează cercetări în 2 cazuri de tentativă de furt calificat şi distrugere

geam spartDuminică, în jurul orei 23.45 poliţiştii din Carei au fost sesizaţi verbal de către o localnică despre faptul că la sediul unei societăţi din localitate s-au auzit zgomote. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului iar în incinta unităţii au găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de 40 de ani, care a pătruns în imobil prin spargerea unui geam şi distrugerea unui calorifer şi care intenţiona să sustragă bunuri din incintă. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că barbatul nu era la prima abatere de acest gen.

La data de 26 mai a.c în jurul orei 03.45 tot la Carei poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care cu puţin timp înainte a spart 2 geamuri termopan de la o grădiniţă din localitate cu intenţia de a intra şi sustrage bunuri însa în momentul în care a pornit sistemul de alarmă bărbatul s- a speriat şi s-a refugiat în grădina imobilului învecinat, unde a fost găsit de către poliţişti.

În ambele cazuti se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de furt calificat şi distrugere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 26, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.