Mircea Govor: ”UDMR, PNL și Alianța PSD-UNPR-PC rămân parteneri în acceași formulă, conducem împreună la Satu Mare”

La conferința de presă din 27 mai de la sediul PSD Satu Mare au participat președintele Organizației Județene PSD, Mircea Govor, președintele Organizației Municipale PSD și primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, și președintele Organizației Județene de Tineret PSD, Raul Băbțan. Mircea Govor a mulțumit presei pentru modul obiectiv și corect în care a informat sătmărenii de-a lungul campaniei electorale.

DSC_0030Mircea Govor a dorit să aducă la cunoștința publică mesajul primit din partea premierului României Victor Ponta prin care acesta îi felicită pe sătmăreni pentru rezultatul obținut: ”Ați fost foarte, foarte buni!”. De asemenea, a mulțumit tuturor celor care prin votul acordat PSD au contribuit la victoria în aceste alegeri a Alianței PSD-UNPR-PC, precum și la creșterea cu 8% a numărului de alegători față de alegerile anterioare. ”Nu a fost o competiție între UDMR și Alianță. Față de colegii mei din UDMR am tot respectul. Nu avem nicio problemă, avem o relație foarte bună și așa vom rămâne. La Satu Mare UDMR, PNL și Alianța PSD-UNPR-PC rămân parteneri în acceași formulă, conducem împreună”, a subliniat Mircea Govor.

Președintele PSD Satu Mare a făcut un apel la toți sătmărenii, ca în perspectivă să nu mai acorde votul unor candidați ”mărunți” ci să grupeze voturile către PSD la alegerile prezidențiale din toamnă, în care există șanse reale ca Victor Ponta să devină președintele României: ”Dorința, speranța și crezul meu este ca Victor Ponta să fie președinte”. De asemenea, Mircea Govor și-a exprimat speranța că PNL va reveni în Alianță. A mulțumit președintelui Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Ștef, viceprimarului Marcela Papici, primarilor din Odoreu, Medieșu Aurit, Apa, Valea Vinului, Păulești, Viile Satu Mare pentru modul în care s-au implicat în campania pentru Colegiul 2 și europarlamentare. A mai adus mulțumiri șefilor de campanie, viceprimarului Radu Roca, președintelui Organizației de Tineret a PSD, Raul Băbțan, și tuturor președinților organizațiilor locale, membri de partid, militanți și simpatizanți pe care îi asigură de tot respectul. În final, a subliniat că o alianță USL este necesară și obligatorie.

Președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan, a mulțumit tinerilor care s-au implicat în număr foarte mare în campanie și președinților de organizații pentru efortul depus care în final spre satisfacția tuturor s-a finalizat cu victoria. A dorit să sublinieze că trei dintre europarlamentarii Alianței sunt tineri.

Ca primar, dr. Dorel Coica a asigurat toate condițiile și cerințele bunei desfășurări a campaniei și alegerilor, aprobând toate cererile din partea partidelor de a-și amplasa bannere și afișe electorale. A făcut însă apel la toate partidele ca până cel târziu joi, 29 mai la ora 13.00 acestea să fie recuperate, în caz contrar Primăria va fi nevoită să le dea jos. Referitor la voturile date de sătmăreni duminică, primarul a fost de părere că un număr considerabil de voturi au fost risipite: ”Consider că 30% din populație a risipit voturi pe nonvalori, comete politice, precum Dan Diaconescu, Sergiu Băbășan sau candidați ai altor partide mici, care nu pot oferi nimic municipiului și județului Satu Mare”. Dorel Coica a promis că va continua acțiunile de modernizare edilitar-gospodărești începute în cartiere, fără a fi vorba de propagandă.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 27, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.