A fost lansată pagina web de promovare a municipiului Carei, www.visitcarei.ro

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” anunță faptul că a fost lansată pagina web de promovare a municipiului Carei, www.visitcarei.ro.

pagina web1În prezent informațiile de sunt prezentate în două limbi, română și maghiară, urmând ca în scurt timp să fie disponibilă și versiunea în limba engleză. 

Site-ul cuprinde mai multe secțiuni în care este prezentată istoria orașului, a castelului Károlyi, principalele obiective turistice din oraș, spații de agrement, posibilități de cazare și luare a mesei, o listă detaliată și actualizată cu principalele evenimente culturale, trasee turistice din oraș și împrejurimi, o listă cu adrese utile ale principalelor instituții din oraș, centre comerciale, benzinării, posibilități de transport local și județean și multe imagini. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.