Armă deţinută ilegal, depistată în Dorolţ

redagent_05În cursul zilei de ieri poliţiştii din Dorolţ şi cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pentru verificarea condiţiilor de păstrare a armelor şi muniţiilor, precum şi pentru depistarea persoanelor care deţin arme în mod ilegal.

În acest context a fost depistat un tânăr, de 20 de ani din Dorolţ, care deţinea ilegal un pistol marca Keseru Muvek, calibru 9 mm, el nefiind autorizat pentru deţinere şi port de armă neletală. Totodată asupra acestuia a fost găsită şi cantitatea de 17 bucăţi cartuşe cu gaz, calibru 9 mm. Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea expertizării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de deţinere sau port fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării. Tânărul este cercetat în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 30, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.