Noi performanțe ale sportivilor careieni la tenis de masă

În perioada 29 mai – 01 iunie 2014 a avut loc Grand Prix-ul Praga la tenis de masă, competiție la care a participat și Clubul Elevilor TAPO Carei cu o echipă de fete „juniori III” formată din Dari Helga și Keresztesi Kitty. Echipa din Carei a fost favorita 3 a competiției, în urma rezultatelor bune obținute la competițiile europene din acest an (locul al II-lea la Budapesta, locul al III-lea la Linz, Austria, locul al II-lea în Zagreb, Croația)

foto 1 echipeLa acest concurs Open au participat centre de tenis de masă, cluburi și loturi naționale din 12 țări: Belgia, Polonia, Danemarca, Germania, Serbia, Ungaria, Slovacia, Lituania, etc., însumând circa 400 de sportivi. La categoria „juniori III” echipa din Carei a obținut locul I, iar la individual Keresztesi Kitty a obținut locul I și Dari Helga, locul al III-lea.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, la Zalău a avut loc România Top 12 la copii 8-10 ani, unde Clubul Elevilor TAPO a fost reprezentat prin Szilagyi Paul, care a intrat în competiție de pe locul 12. La finalul concursului, în urma unei prestații extraordinare, micuțul Paul s-a clasat pe locul 6, performanță deosebită, având în vedere că este cel mai tânăr participant al Top-ului.

După terminarea Top-ului a avut loc „Cupa 1 iunie” (competiție tradițională organizată la Zalău) unde au participat sportivi din toată țara la categoriile „copii 8-10 ani” și „juniori III”.

foto2 individSzilagyi Paul a obținut locul I la echipe și locul al III-lea la individual, iar Mudure Marcel s-a clasat pe locul al III-lea la dublu, „juniori III”.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 3, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.