Polițiștii sătmăreni au intervenit în mai multe cazuri de violențe la acest sfârșit de săptămână

politie-noapteaÎn data de 13.06.2014, orele 12.45, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către C. Vasile de 53 ani, din comuna Socond, sat Stâna, județul Satu Mare, despre comiterea unei agresiuni. Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce reclamantul se afla în curtea consăteanului P. Ionel, de 54 ani, pe fondul unor discuții neprincipiale, acesta l-a înțepat cu o furcă în brațul stâng. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare. În cauză a fost întocmită lucrare penală, agresorul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data 13.06.2014, orele 21.05, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad  au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către M. Zoltan de 44 ani din comuna Pir, județul Satu Mare, despre faptul că B. A. de 16 ani, din aceeași  localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale, unde i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feței, l-a trântit la pământ, l-a amenințat cu moartea și cu incendierea locuinței. În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 13.06.2014. ora 18.45, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați telefonic despre faptul că T. Grigore de 39 ani, din localitatea Valea Seacă, județul Satu Mare, a fost agresat fizic de către C. Grigore de 61 ani. Polițiștii au constatat faptul că lui T. Grigore i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii și o bâtă din lemn în zona capului, fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare. Agresorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 14.06.2014, orele 20.25, Poliția municipiului Carei a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Alina de 34 ani  domiciliată în Carei, despre faptul că B. Edit de 29 ani, a fost lovită cu picioarele pe str. Petofi Sandor, de către P. Robert de 23 ani, din Carei. Persoana vătămată a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare în vederea eliberării unui certificat medico-legal. Agresorul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 15, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.