Suspecţi în cazul unor infracţiuni de furt, depistaţi şi anchetaţi de poliţişti

Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani sunt anchetaţi de poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală pentru comiterea unor infracţiuni de furt din societăţi comerciale şi din gospodăriile localnicilor.

cabluri-cupruLa Acâş, poliţiştii Postului Comunal de Poliţie i-au depistat pe principalii suspecţi în cazul sustragerii de cabluri electrice din incinta unei societăţi comerciale. Vasile V., de 24 de ani şi Mihai L., de 23 de ani, au escaladat gardul şi au pătruns în imobil, unde, cu ajutorul unui cuţit au secţionat şi au sustras cablurile electrice de pe două benzi transportatoare de cereale. Ulterior au ars izolaţia de cauciuc, iar firele de cupru rezultate le-au valorificat la un punct de colectare a fierului vechi din Tăşnad.

Bunuri confecţionate din fier au sustras şi alţi doi suspecţi, depistaţi de poliţiştii din Dorolţ. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că Boby C., de 18 ani, împreună cu minorul V.A., de 14 ani, ambii din Petea, au furat bunuri din gospodăriile unor localnici din Dorolţ, cauzând un prejudiciu total de 650 lei, recuperat integral.

Toţi cei patru suspecţi sunt cercetaţi în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 15, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.