Ieri au fost suspendate 10 permise de conducere

Poliţiştii formaţiunilor rutiere din întreg judeţul au acţionat şi în cursul zilei trecute în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere soldate cu victime, sancţionând abaterile comise în trafic.

politiaAu fost aplicate 279 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 lei, fiind reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a vitezei legal admise, conducere cu alcool, neacordare de prioritate şi depăşiri neregulamentare.

Echipajele rutiere au constatat şi comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, întocmind dosare penale pe numele conducătorilor auto. Spre exemplu, un şofer de 24 de ani, G. Adrian, a fost conducând autoturismul pe DJ 194 C, deşi nu deţinea permis de conducere de nicio categorie. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 15, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.