Mandate de arestare preventivă executate de polițiști

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, la data de 20.06.2014, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi din cadrul posturilor de poliţie comunale Păuleşti şi Socond au desfăşurat o serie de activităţi specifice pentru localizarea şi prinderea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu şi punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă şi  executare a pedepsei închisorii.

masina_politie_copy_51585400Cu această ocazie au fost efectuate controale şi de verificări în zonele de acţiune stabilite, fiind identificaţi 3 bărbaţi care posedau MEPI:

Lodină Andrei-Vasile, de 24 ani, domiciliat în Stâna, condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea de infracțiunii de trafic de persoane;

Lazăr Alexandru, de 30 ani, domiciliat în sat Petin, condamnat la 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe;

Berki Dan, de 29 ani, domiciliat în Sătmărel, condamnat la un an închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Cele trei persoane au fost depuse în arestul inspectoratului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 22, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.