Un bărbat a fost depistat de jandarmi după ce a furat poșeta unei comerciante la Zilele Județului

Jandarmii au surprins în flagrant un bărbat care a furat poşeta unei casiere. S-a întâmplat de Zilele Judeţului Satu Mare, iar acesta riscă să fie cercetat penal. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 21 iunie, în jurul orei 18.00, şi a fost soluţionat de un echipaj de jandarmerie care participa la asigurarea măsurilor de ordine pe timpul manifestărilor cultural-artistice organizate în municipiul Satu Mare, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Judeţului Satu Mare.

furt_poseta_26714900Casiera unui stand a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece i se furase poşeta cu toate încasările. Femeia a relatat că într-un moment de neatenţie şi profitând de aglomeraţie, un bărbat i-a sustras poşeta şi a încercat să se facă pierdut în mulţime. Pornind de la semnalmentele oferite de victimă, jandarmii au plecat în căutarea acestuia, reuşind să-l prindă în scurt timp, nu departe de locul săvârşirii faptei. Identificat ca fiind Carol R. (35 de ani), domiciliat în Satu Mare, asupra lui a fost găsită poşeta furată în care se afla suma de 419 lei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 24, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.