Artistul fotograf Ilie Todorel a deschis la Castelul Károlyi expoziția ”Viața în Transilvania de Nord-Expo Carei”

Duminică, 29 iunie 2014 de la ora 13.00 în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi din municipiului Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a artistului Ilie Tudorel născut la Ardud, care în prezent locuiește în Baia Mare, „Viața în Transilvania de Nord”- Expo Carei.

673Expoziția conține 56 de fotografii cu peisaje, portrete și elemente arhitecturale din județele Satu Mare, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Bihor, care au participat la concursul de fotografie „Stilul de viață european în Transilvania de Nord”.
 
Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu, referent în cadrul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, care a prezentat pe scurt detalii despre expoziție. Apoi, Ilie Tudorel a spus câteva cuvinte celor prezenți despre experiența pe care a avut-o în realizarea fotografiilor.
 
Expoziția va fi deschisă în perioada 29 iunie – 13 iulie 2014, orele 9.00 – 17.00. Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a municipiului Carei și al Foto Club Carei „Vasile Vénig László”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 30, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.