Dimineață de sâmbătă, la Cenaclul “Afirmarea”

Membrii Cenaclului “Afirmarea” s-au reîntâlnit sâmbătă, 16 februarie, de la ora 10.00 la Muzeul de Artă, pentru cea de-a treia ședință din acest an. Protagonistul acesteia a fost prozatorul Mihai Sas, a cărui operă a fost foarte bine primită.

DSCN0001În cadrul ședinței de sâmbătă a avut loc prezentarea celor mai recente volume apărute la editura “Inspirescu”, în special a cărții de proză “Opinii, gânduri, amintiri” semnată de Mihai Sas. Autorul a fost invitat să lectureze fragmente din opera sa, afirmând cu această ocazie: “Eu cred în cuvântul scris și vorbit. Puterea cuvântului poate ajuta oamenii”. Despre opera sa, s-au pronunțat Loredana Știrbu, George Terziu, considerând că acesta poate fi un bun prozator, aflat pe drumul cel bun care are multe de spus, “un deschizător de drumuri în sufletele noastre”, după cum a afirmat și Felician Pop. Nu în ultimul rând, a fost prezentat și supus atenției numărul 7 al revistei internaționale de cultură “Cervantes”, fondată și editată de George Terziu.

DSCN0011

Au participat scriitori și iubitori ai literaturii, precum: Loredana Știrbu, Felician Pop, Vasile Bărbuș Crățu, Ioan Marian Chiorean, Rodica Cuc, Rodica Mare, Carol și Lia Koka, Mark Voinescu, George Terziu, Ion Bala. Ca și la ședințele precedente, interpreta de muzică populară Angela Munteanu a oferit tuturor celor prezenți momente muzicale apreciate, constând în cântece patriotice populare românești.

La următoarea ședință de cenaclu va citi povestiri tânărul Mark Voinescu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 februarie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.