Furtuna cu trăsnete de ieri seara a provocat 2 incendii la Homorod şi Petin

2 incendii care au avut loc ieri în Homorodul de Mijloc şi Petin au produs pagube materiale. Din fericire în urma acestora 2 incendii provocate de trăsnete nu au rezultat victime omeneşti.

incendiu - trasnetAseară, în jurul orei 20.30, poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Petin a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat şi echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  âSatu Mare care au reuşit lichidarea incendiului după câteva ore.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că incendiul a izbucnit la clădirea unui atelier de tâmplărie, clădire care a fost lovită de un trăsnet. Pagubele materiale produse se ridică la aproximativ 500.000 lei.

La interval de câteva minute după sesizarea menţionată anterior şi poliţiştii Secţiei Beltiug au fost sesizaţi de către Cristian T., despre faptul că s-a produs un incendiu într-o gospodărie din localitatea Homorodul de Mijloc.

Poliţiştii împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că incendiul a izbucnit la gospodăria unui bărbat, în vârstă de 73 de ani. Anexa destinată adăpostirii animalelor şi a furajelor a fost lovită de un trăsnet. Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale pentru stingerea incediului. Incendiul s-a soldat cu pagube materiale, anexa menţionată a ars în totalitate, prejudicial cauzat fiind de aproximativ 40.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.