342 litri lichid cu miros puternic de alcool, descoperiţi în maşina unui bărbat

Miercuri, 1 iulie, dimineața, poliţiştii Secţiei Carei în colaborare cu cei ai Secţiei Beltiug au acţionat pentru combaterea infracţiunilor prevăzute de Codul fiscal. În acest context a fost depistat în flagrant, în trafic pe DN 19, pe raza municipiului Carei, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Batarci, care conducea autoturismul marca Hyundai.

17247875_1În urma controlului, în autoturism s-a descoperit cantitatea de 342 litri lichid incolor cu miros puternic de alcool, ambalată în recipiente de 20 l, 2.5 l şi 2 l, despre care bărbatul menţiona că este pălincă pe care urma să o transporte în judeţul Bihor în vederea efectuării unui troc şi a achiziţionării unor bunuri, fără ca recipientele să fie marcate corespunzător şi fără a deţine documente legale de transport. Cantitatea descoperită precum şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării.

În acest caz poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate peste limita a 200 litri băuturi spirtoase, produse intermediare de alcool peste 300 litri.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 3, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.