Un bărbat din Vezendiu a sustras o căruţă și un cal din curtea unei consătene

16803210_2Duminică după-amiază, poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o localnică din Vezendiu despre faptul că un bărbat i-ar fi sustras căruţa şi un cal.

Oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului şi împrejurările în care acesta ar fi sustras căruţa. Ionel B. şi-a însuşit fără drept o căruţă cu un cal, care staţiona pe un drum comunal de pe raza localităţii, iar după sustragere s-a deplasat cu căruţa într-o direcţie necunoscută. Bărbatul a fost prins, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în scop de folosinţă. 

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul Satu Mare au desfăşurat duminică o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiului, ocazie cu care au fost aplicate contravenţii în valoare de 7.500 lei.

În cadrul acţiunilor desfăşurate ieri pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 105 contravenţii în valoare de peste 10.000 lei.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 7, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.