Infracţiuni la regimul rutier. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 20.000 lei

Miercuri poliţiştii rutieri au depistat 2 persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conduce sau fără ca autovehiculul să fie înmatriculat.

politiaLa Gerăuşa poliţiştii rutieri ardudeni au identificat un tânăr care conducea un moped marca Firstbike fără ca acesta să fie înregistrat. De asemenea în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînregistrat.

Poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au identificat în trafic, pe raza localităţii Batarci un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care conducea autoturismul marca Opel având aplicate plăcuţe cu numere provizorii. În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 16.05.2014, iar autoturismul nu era înmatriculat. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În cadrul acţiunilor desfăşurate miercuri pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere 14 conducători auto au rămas fără permisele de conducere. Acestea au fost reţinute pentru neacordarea de trecere pietonilor angajaţi regulamentar  în traversarea străzii (10), nerespectarea semaforului electric aflat în funcţiune şi depăşiri neregulamentare.Totodată au fost aplicate 245 de contravenţii, din care 132 au fost aplicate pietonilor care au încălcat normele rutiere. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la peste 20.000 lei.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 10, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.