Membrii Clubului Foto Homorod au deschis duminică o expoziție la Castelul Károlyi

Duminică, 13 iulie 2014 de la ora 12.30 în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi din municipiului Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a Clubului Foto Homorod. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a municipiului Carei și al Foto Club Carei „Vasile Vénig László”.

065Expoziția conține 29 de fotografii cu peisaje, portrete și elemente arhitecturale. Au expus dr. Dáné Hedvig, dr. Sata Attila din Mărtiniș, Forrai Lilla Ágnes din Basingstoke (UK), Andorkó Attila din Chinușu, Forrai Tibor și Hátszegi Csaba din Sînpaul, Tóth András din Petreni, Bors Gyula din Zsámbék (HU) și Hátszegi Zsolt din Budapesta (HU).
 
Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu, referent în cadrul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, care a prezentat pe scurt detalii despre expoziție, apoi, din partea Foto Club „Vasile Vénig László, Hágó Nándor a salutat artiștii spunând câteva cuvinte celor prezenți despre importanța pe care o are lumina în realizarea fotografiilor făcând o paralelă cu „Vuk” un celebru desen animat.
 
La final, tânărul fotograf Hátszegi Zsolt, care de meserie este realizator de filme de animație a ținut un scurt discurs despre cum trebuie privită o fotografie, diferitele emoții pe care le provoacă o imagine și cum se pot gestiona și canaliza aceste emoții spre artă. Expoziția va fi deschisă în perioada 13 iulie – 26 iulie 2014, între orele 9.00 – 17.00.
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 14, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.