18 cupluri căsătorite de 50 de ani au fost premiate de primarul Dorel Coica

Luni. 21 iulie de la ora 12.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local a avut loc premierea altor 18 cupluri care au domiciliul stabil în municipiul Satu Mare și au împlinit 50 de ani de căsătorie.

IMG_0025Primarul municipiului Satu Mare a înmânat personal fiecărei familii câte o diplomă de onoare alături de felicitările sale și suma de 500 de lei

Lista celor premiați: Csaszar Alexandru și Ildiko, Tămășan Milian și Margit, Lucz Ioan și Elisabeta, Bandula Alexandru și Ana, Belenyi Carol și Etelka, Jejeran Zeno și Iuliana, Bodan Peter și Ana, Levițchi Mihai și Floare, Sirger Tibor și Elisabeta, Ilieș Petru și Aurora, Juhasz Zoltan și Elisabeta, Balog Ștefan și Irma, Iaz Vasile și Maria, Forțiu Teodor și Varvara, Benefalovan Valer și Maria, Ilonczai Andrei și Ida, Silaghi Vasile și Etela, Tatar Janos și Zita.

DSC_0820

DSC_0791

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 21, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.