Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” începe campania de promovare a orașului Carei

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din municipiul Carei propune o campanie inedită de promovare a municipiului Carei și a obiectivelor turistice situate în acesta, intitulată ”Promovează-ți orașul… în vacanță!”.

visitcareiToți careienii, care pleacă în vacanță, indiferent de destinație, fie în țară, fie în străinătate, sunt invitați la sediul Fundației Centrul de Promovarea a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din municipiul Carei, situat în Castelul Károlyi, biroul 26 (de luni până vineri între orele 10.00-14.00) pentru a primi 5 broșuri pe care să le distribuie în locurile unde își petrec vacanța (hoteluri, pensiuni sau la agenții de turism ori primăria din localitea respectivă).

Cei care vor distribui aceste materiale promoționale vor primi cadou un magnet de frigider cu Castelul Károlyi. Campania se desfășoară în perioada 30 iulie – 30 septembrie 2014.

Pentru alte detalii puteți suna la 0261.861.481 sau email: info@visitcarei.ro.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 25, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.