Claudiu Mondici este de azi noul inspector școlar general al ISJ Satu Mare

Începând cu data de 1 august, noul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare este profesorul Claudiu Mondici. Ceremonia de instalare a sa în funcție a avut loc în Sala Multimedia a ISJ Satu Mare, în prezența prefectului județului Satu Mare, Eugeniu Avram, directorului Casei Județene a Corpului Didactic, Ioan Viman, alături de inspectorii de specialitate din cadrul instituției.

DSC_0002Prefectul județului, Eugeniu Avram, a dat citire hotărârii de Guvern prin care a fost eliberată din funcția de inspector școlar general ing. Mariana Roman, care a trecut la catedră la cerere iar în locul acesteia a fost detașat în interesul învățământului până la organizarea concursului profesorul Claudiu Mondici pe funcția de inspector general al ISJ Satu Mare. ”Dorim să facem aici la Inspectoratul Școlar o echipă de specialiști competenți, care să ridice în permanență nivelul învățământului sătmărean pentru care din partea instituției noastre aveți tot sprijinul”, a spus Eugeniu Avram.

DSC_0006Claudiu Mondici a mulțumit cu emoție pentru încrederea și cinstea acordată, spunând că pentru el este cel mai important eveniment din viața și cariera sa didactică și de om: ”Vom reuși să fim o echipă, să implementăm politica Guvernului Ponta în educație. Suntem optimiști că vom reuși. Aduc mulțumiri celor care m-au recomandat și susținut, în special vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor”. Au mai luat cuvântul directorul Casei Corpului Didactic, prof. Ioan Viman și inspectorul școlar Natalia Boloș.

DSC_0009Profesorul Claudiu Mondici s-a născut la 8 iulie 1979 la Negrești Oaș, este absolvent al Universității de Nord Baia Mare, Facultatea de Științe, specializarea Matematică-Fizică, promoția 2001. Între anii 2001-2009 a fost profesor de matematică la Școala cu clasele I-VIII ”Mircea Eliade” din Satu Mare. Din 2009 până în martie 2013 a fost inspector de management în cadrul ISJ Satu Mare, iar din martie 2013 până la 1 august 2014 a îndeplinit funcția de inspector școlar general adjunct. Este profesor cu gradul I, a absolvit cursurile de masterat în Managementul educațional la Universitatea din Oradea. Este coautorul mai multor culegeri de matematică, colaborează și publică în revista educațională a Editurii R.A.A.B.E. din București. A făcut parte din grupul de lucru din cadrul Ministerului Educației Naționale pentru întocmirea proiectului metodologiei de organizare a concursului de ocupare a funcțiilor de director din unitățile de învățământ conform legii nr. 1 din 2011.    

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 1, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.