Suspecţi în cazul unor infracţiuni de furt, depistaţi şi anchetaţi de poliţişti

Patru persoane suspectate de comiterea unor furturi au fost depistate luni de poliţiştii sătmăreni, fiind anchetate în cadrul unor dosare penale pentru săvârşirea acestor infracţiuni.

timthumbLa Livada, spre exemplu, poliţiştii au identificat principalii suspecţi în cazul sustragerii de bunuri din incinta Staţiei de Cercetare din localitate. Din cercetările întreprinse în acest caz a rezultat că Gyongy P., de 33 de ani şi David P., de 20 de ani, ambii din Livada, au pătruns prin escaladarea gardului în incinta staţiei, sustrăgând dintr-o anexă un motor electric, cabluri şi piese metalice, în valoare totală de 700 lei. Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Tot pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat sunt anchetaţi şi Bobby R., de 18 ani, din Terebeşti, ce a sustras bunuri din gospodăria unui consătean şi Ghizela E., de 32 de ani, din Botiz, suspectată de însuşirea fără drept a două biciclete din faţa unui magazin situat pe Strada Ady Endre din municipiu. În acest ultim caz, instrumentat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, bunurile au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 februarie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.