Recital excepțional susținut la Carei de legenda muzicii ușoare din Ungaria, Aradszky László

Muzica ușoară a fost în prim-plan și în cea de-a patra zi a Festivalului AugustFest 7 de la Carei. Miercuri seara, începând cu ora 20.00 au urcat pe scena amplasată în Parcul Dendrologic elevii cercului de muzică ușoară, soliști și instrumentiști, de la Clubul Elevilor din Carei și ai Centrului Cultural Carei, pregătiți de prof Mariana Vulcan și Szűcs József.

Începând cu ora 20.50, publicul prezent s-a bucurat de recitalul excepțional susținut de o legendă a muzicii ușoare din Ungaria, Aradszky László. Cunoscutul cântăreț maghiar a pezentat un program de mai bine de o oră, din care nu au lipsit nemuritoarele șlagăre „Hogyan kell úgy élni”, „Azzurro”, „Az a sárga liliom”, „Isten véled édes Piroskám” sau „Nem csak a húszéveseké a világ”.
 
Aplauzele și atmosfera creată de spectatori l-au determinat pe artist să revină pe scenă, la finalul recitalului și să mai interpreteze câteva melodii.
 
015
056
077
132
165
166
178
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 7, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.