5 șoferi au rămas ieri fără permisele de conducere. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 19.000 lei

În data de 11 august a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 219 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.420 lei.

imagesPrintre cei sancţionaţi se numără 19 biciclişti, 8 căruţaşi, 13 pietoni, 52 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 35 care nu au folosit centura de siguranţă, 20 care nu aveau documentele asupra lor, 18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 4 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice pentu autovehculul ce-l conduceau, 12 pentru opriri sau staţionări în zone interzise.

De asemenea, 5 şoferi au rămas fără permis de conducere, dintre care 2 pentru conducerea cu o viteză mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală, 2 pentru neacordare de prioritate și 1 pentru neanuntarea la unitatea de poliție, în termen de 48 ore, implicarea intr-un eveniment rutier. 

Ieri, 11 august a.c., C. David, de 42 ani, din Halmeu, a fost depistat în trafic de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturim marca VW, pe DN1 C, între localitățile Apa și Iojib, cu o viteză de 167 km/h. Susnumitului i s-a reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.900 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 12, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.