Prins de polițiști conducând fără permis în localitatea Ghilvaci Gară

fara permisMiercuri, 13 august a.c., E. Daniel de 43 ani, din Satu Mare, în timp ce a conducea autoturismul marca Fiat, pe strada Principală din localitatea Ghilvaci Gară, fară a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si datorită lipsei de experiență a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Volkswagen condusă regulamentar de catre un bărbat de 59 ani din Satu Mare, producându-se avarierea ușoară a autoutilitarei.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În data de 11 august a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 126 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.300 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.100  lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 august 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.