Un bărbat din Andrid, ameninţat de nepotul său cu incendierea locuinței

dubaÎn seara zilei de duminică, 17 august, poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi de către un localnic din Andrid, în vârstă de 50 de ani, despre faptul că cu puţin timp în urmă a fost ameninţat cu incendierea locuinţei de către nepotul său, în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi între ei au intervenit o stare conflictuală în timpul căreia nepotul şi-ar fi ameninţat unchiul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Cercetările continuă în cauză.

În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 81 de contravenţii în valoare de peste 7.610 lei şi au fost reţinute trei permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie care au dus la producerea unor evenimente cu pagube materiale. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 18, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.